Express Learning este o companie care oferă servicii de formare profesională în administrație publică și care pune la dispoziția clienților o programă completă, adaptată nevoilor lor. 

Povestea noastră a început în 2015, când ne-am propus să devenim un partener de încredere pentru cei care au nevoie de o schimbare în carieră sau care vor să își perfecționeze competențele. Încă de atunci ne-am dorit ca munca noastră să aibă un impact pozitiv și de durată asupra clienților noștri. Tocmai de aceea am făcut tot posibilul să le respectăm solicitările de fiecare dată.

După un an de activitate, ne-am adaptat gama de servicii la cerințele pieței și am început să ne axăm pe domeniul achizițiilor publice. Express Learning a devenit una dintre puținele companii de formare profesională care a oferit cursuri 100% practice pentru utilizarea platformei SEAP. Workshopurile sunt și acum în topul solicitărilor clienților noștri. 

În 2017, am venit în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri printr-o structură nouă de cursuri. Programa Express Learning include acum trei module diferențiate mai simplu și mai clar: achiziții directe, workshop SEAP/SICAP și expert achiziții publice. În doar doi ani de la începerea activității ne mândrim cu peste o mie de cursanți din 19 județe ale țării. A fost o plăcere să lucrăm cu fiecare dintre ei.

Pentru viitor avem planuri mari. Anul acesta intenționăm să extindem programa cu ramuri noi ale administrației publice, de la resurse umane la control financiar preventiv. Până în anul 2020 ne dorim să fim în topul celor mai bune trei companii la nivel național în domeniul trainingurilor pentru competențe în administrația publică. 

Mizăm în continuare pe valorile care stau la baza reputației noastre: calitate, integritate și respect pentru client