Într-o lume care se mișcă din ce în ce mai repede și în care puțini onorează angajamentele pe care și le iau, noi ne străduim să fim altfel. Am clădit povestea Express Learning pe o bază solidă, din materiale rezistente, de calitate, așa cum ne dorim să devină și cei care iau parte la cursurile noastre. Compania noastră se sprijină pe câțiva piloni de nemișcat: încredere, performanță, integritate și comunicare. Acesta este punctul de plecare pentru activitatea noastră de zi cu zi, iar valorile le purtăm cu noi, oriunde am fi. 

Aceste principii le regăsim și în oamenii care dau sens poveștii Express Learning și care pun umărul la modelarea acestei afaceri într-un succes. Cultura companiei noastră este construită în jurul respectului pentru cei lângă care lucrăm. Investim în dezvoltarea personală a angajaților noștri care ne răsplătesc prin ambiție și pasiune pentru ceea ce fac. Împreună suntem mai puternici și pentru noi aceste cuvinte sunt mai mult decât un slogan. 

Suntem mereu deschiși la nevoile clienților noștri, astfel că ne adaptăm constant serviciile în funcție de solicitările lor. Scopul nostru este să devenim un suport constant în perfecționarea lor. Am înțeles că a învăța este un proces continuu și de aceea oferim asistență și după încheierea cursurilor. Ne dorim să creștem împreună cu clienții noștri, așa că începând din anul 2018 vom extinde oferta noastră cu specializări noi.

Știm că felul în care ne percepem influențează modul în care ne văd și partenerii noștri. Ne descriem ca o companie de top în domeniul trainingurilor pentru competențe în administrația publică la nivel național și nu a trecut o zi în care să nu facem eforturi care să întărească acest statut. Pentru viitor, ne-am propus să îndrăznim mai mult. Obiectivul nostru pentru anul 2020 este să fim printre primele trei companii de profil din România, urmând ca anul 2022 să ne găsească pregătind o lansare internațională. 

La Express Learning nu credem în reușite întâmplătoare. Vino și dezvoltă-ți cariera cu noi!